ISYS-ON Szakmai Napot tartottunk

Idén különleges helyet választottunk céges szakmai napunk helyszínéül. A tordasi western faluban konferenciáztunk.

Az ISYS-ON Kft. nagy hangsúlyt fektet kollégái szakmai képzésére, ezért rendszeresen oktatásokat, workshop-okat tartunk. Ezeken a napokon lehetőségünk van az egyes szakmai csoportok projektjeit megismerni, új megoldásokkal kapcsolatos ismeretekre szert tenni vagy egy még kiforratlan ötletről beszélgetni.

Ilyenkor a cég minden területe képviselteti magát a témák között, aminek eredményeként jobban átláthatjuk a folyamatainkat. Ennek köszönhetően a mindennapokban hatékonyabban tudunk együttműködni, hiszen tudjuk, hogy mit, miért és hogyan csináljunk. Folyamatosan törekszünk rá, hogy interaktív beszélgetések alakuljanak ki, amiben a kollégák feltehetik kérdéseiket, így még több érdekes információt cserélünk egymás között.

A Szakmai Nap egyik legfontosabb célja, hogy a megvalósításainkról is beszéljünk. Az egyes Partnereknél kialakított megoldásokat folyamatosan oktatjuk kollégáinknak, így ezen a napon kevésbé a részletek, mint inkább a projektek, specialitások, különlegességek bemutatása a cél.

Ilyenkor is igyekszünk megragadni az alkalmat, hogy jól érezzük magunkat, ezért a szakmai nap programjába egy kis csapatépítést is csempésztünk. Hét csapat versenyzett egymással, hogy az ügyességi játékok és kreatív feladványok tengerében győztest hirdethessünk, így a szórakozás sem maradt ki.

Végül mindenki új ismeretekkel és jó élményekkel zárta az idei ISYS-ON Szakmai napot.

Mi pedig már a következőre készülünk…