QAD Explore Konferencia 2019

Idén a floridai New Orleans adott otthont a QAD Explore 2019 konferenciájának, mely minden évben az informatikai szoftvergyártó ügyfeleinek kiemelt rendezvénye.

QAD konferencia
Az idei évben a floridai New Orleansban került megrendezésre az év legnagyobb QAD rendezvénye a négynapos QAD konferencia, ahol az ügyfelek, partnerek, szponzorok és QAD szakértők találkozhatnak egymással, és a termékekről, szolgáltatásokról, megoldásokról tanulhatnak, beszélhetnek. Közel 60 előadó várta az érdeklődőket.

Az idei év különlegessége, hogy most ünnepli a QAD 40 éves fennállásának évfordulóját. Ez idő alatt a QAD megoldásait már több, mint 8000 vállalat vezette be, és több, mint 100 országban használják világszerte. Csak az elmúlt tíz évben haladta meg a QAD felhasználók száma a 37 500-at, és kezdték el alkalmazni további  52 országban.

 

A QAD a versenyelőnyét, növekedését, és hosszú élettartamát a gyorsaságra, az agilitásra, valamint a hatékonyságra építi. Öt éves intenzív fejlesztési időszakon van túl, melynek eredménye kibővült, hatékony és technológiailag megújult QAD Enterprise Application. Ez új névben is jelentkezik: QAD Adaptive ERP. A megváltozott piaci helyzetre, versenykörnyezetre és iparági változásokra kínál gyors és rugalmas megoldást. Új funkcionális és technológiai elemekkel is bővült, mint például a Spark Algorithms, vagy a Cassandra Data Lake.

A gépipari alkatrészgyártók között továbbra is vezető szerepet tölt be, a 100 legkeresettebb autómárka alkatrészeit szállító vállalat közül 93 a QAD vállalatirányítási rendszerét használja.