SimpliVity workshop az Isys-On-nál

Júniusban egy sikeres SimpliVity workshopot zártunk le közös szervezésben a Hewlett-Packard Informatikai Kft.-vel.

Júniusban egy sikeres SimpliVity workshopot zártunk le közös szervezésben a Hewlett-Packard Informatikai Kft. szakértőivel. Az esemény célja volt, hogy bemutassuk a SimpliVity hiperkonvergens rendszert azoknak az érdeklődő cégeknek, akik a legkorszerűbb szerver technológiát alkalmazva szeretnék egyszerűsíteni és rugalmassá tenni a vállalati informatikai rendszerüket.

A szakmai előadás a QAD Enterprise vállalatirányítási rendszer és a SimpliVity kapcsolatának bemutatásával kezdődött. Ezt követően egy már bizonyított szerver bemutatására került sor az Univer-Product Zrt. támogatásával. Az Univer már aktívan használja a SimpliVity komplex rendszerét, és támogatja működésüket az adatvesztés kockázatának kiszűrésével, a gyors visszaállítással és az adatvagyon védelemmel.
Az élő bemutatót a Hewlett-Packard Informatikai Kft. szakértői tartották, ahol az érdeklődők a hagyományos mentési eljárásokhoz képest egy hatékonyabb, egyszerűbb, kevesebb embert igénylő, költséghatékony megoldást ismerhettek meg. A workshop végén a szakértők személyesen válaszoltak a felmerült kérdésekre.

További információkat a SimpliVity-ről ITT olvashat.