Sok esetben nincs szükség egy bonyolult és összetett Üzleti Intelligencia megvalósításra, csupán az adott felhasználók igényeire szabott sztenderd riportok is képesek hatékonyabbá tenni az üzleti folyamatok ellenőrzését, értékelését.

 

Reporting Framework

A QAD Enterprise Applications bizonylatkészítő megoldása a Reporting Framework eszköz lehetőséget biztosít a sztenderd, statikus riportok könnyű elkészítéséhez. Ezek a bizonylatok jelentős mértékben segítik a kulcsfelhasználók munkáját azzal, hogy az előre elkészített lekérdezés a számukra releváns adatokat tartalmazza és ez bármikor elérhető számukra.

A QAD Enterprise Applications megoldás adataira épülő Reporting Framework eszköz lehetőséget biztosít az egyedi bizonylatok, számla, szállítólevél, vonalkód, stb., céges arculatra és partneri követelményekhez igazodó kialakítására is egyben.

 

Operational metrics - mutatószám rendszer

Az Operational Metrics mutatószám rendszer alkalmazásával lehetőség nyílik úgynevezett mérő- és mutatószámok definiálására. Ezek lehetnek például, olyan mutatószámok melyekre a mindennapi munkánk során szükségünk van, és ellenőrzés céljából követni szeretnénk őket.

Vissza: Vállalati folyamat kontrolling