A QAD Enterprise Applications integrált megoldást elsősorban gyártó, kereskedő, illetve disztribúciós tevékenységet folytató cégeknek ajánljuk, legyen szó akár egy vagy több telephelyes működésről.

A QAD Enterprise Applications képes a vállalat „határait” átlépve a vevői és szállítói funkciók szervezésére, koordinálására, a teljes ellátó hálózat kezelésére is. A rendszer logikáját tekintve ezekre az üzleti alapfolyamatokra építi fel a kapcsolódó területek teljes körű informatikai kiszolgálását.

Ez a rendszer hatékony támogatást biztosít a különböző jogi személyeket összefogó holding szervezetek számára is, melyek az egyes gyártó és disztribúciós folyamatok teljességét egyetlen integrált megoldással kívánják „lefedni”, irányítani, követni és ellenőrizni.

 

QAD Inc.

A kaliforniai QAD Inc. céget 1979-ben alapították azzal a céllal, hogy megoldást nyújtsanak a gyártó vállalatok integrált vállalatirányítási igényeikre. Kezdetben helyi vállalkozások támogatását látták el, majd Partnereik számának gyors növekedésével hamar nemzetközi, majd globális szolgáltató, fejlesztő társasággá váltak.

1986 óta a társaság kiemelt megoldása a QAD Enterprise Applications integrált vállalatirányítási rendszer. Pillanatnyilag ez a megoldás több mint 8000 vállalat üzleti folyamatait, életét támogatja nap, mint nap 55 nyelven a világ 100 országában.

A QAD Inc. a világ 27 országában több mint 1600 munkatársat foglalkoztat.

www.qad.com

 

QAD Enterprise Applications évtizedek óta Magyarországon

Az ISYS-ON Informatikai Tanácsadó Kft. több mint százhúsz sikeres bevezetési projektet hajtott végre a QAD Enterprise Applications, illetve elődje, az MFG/PRO, rendszer vonatkozásában.

Munkatársaink széles körű szakértelemmel, a különböző területeken működő vállalkozások informatikai igényeit kielégítő szaktudással, magas szintű projektvezetési ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek.

Partnereink között a hazai és nemzetközi piacvezető vállalatok és vállalatcsoportok egyaránt megtalálhatók. A QAD Enterprise Applications integrált vállalatirányítási megoldás nem csupán a kiválasztási folyamat, hanem a bevezetést követő éles működés során is többszörösen megfelelt Partnereink által felállított komplex specifikációnak, igényeknek, ahogyan az egyes szakiparági és törvényi elvárásoknak, előírásoknak is. Az általuk nagy megelégedettséggel történő használat már hosszú távon is bizonyította a rendszer megbízhatóságát és üzemeltetési biztonságát.

Az évek során a QAD Enterprise Applications bevezetési módszertanát kiegészítve a QAD Inc. vállalat által jóváhagyva fejlesztettük ki az ISYS-ON Kft. saját dinamikus módszertanát, amely megfelel a magyarországi gazdasági környezetnek, ahogyan az egyes szakiparági elvárásoknak, és a bevezetés során szerzett tapasztalatoknak is. A bevezetés sikerének kulcsa a módszertanilag megalapozott, szakértői projektvezetés.

Az ISYS-ON Kft. a bevezetést megelőző felmérésektől, a hardver kiválasztáson és a szoftvertelepítésen keresztül a „Best Practices” tudásbázis átadásán át a bevezetés utáni időszakra vonatkozó teljes körű támogatásig áll a partnerek rendelkezésére. Az ISYS-ON Kft. végzi a hazai pénzügyi, jogi szabályozásoknak, előírásoknak megfelelő magyar változat fejlesztését.

Mind a fejlesztői, mind a konzulens csapat a QAD Inc. által minősített munkatársakból épül fel, akiknek a továbbképzéséről és utánpótlásáról több szinten is gondoskodunk. Az ISYS-ON Kft. mára hazai lokalizációs központtá is vált egyben. Ennek köszönhetően az ISYS-ON Kft., nem csupán egy integrált megoldást kínál Partnerei részére, hanem mindennek az alapjául és egyben kiegészítéséül is szolgáló cég specifikus és a bevezetési projektek során szerzett ismeretekből és tapasztalatokból táplálkozó átfogó tanácsadást is.

Vissza: Vállalatirányítási megoldások