A QAD Enterprise Applications pénzügyi modulja olyan eszközök széles körével rendelkezik, amellyel a gazdasági társaságok vállalati szinten irányíthatják pénzügyi tevékenységeiket. A valós idejű információk és számos elemzési lehetőség révén segít a gyors és megfontolt döntések meghozatalában. A gazdasági események információ tartalmának összegyűjtésével és struktúrába foglalásával képes átlátható képet adni a vállalat financiális helyzetéről.

A megoldás a pénzügyi tranzakciók rendszerben történő leképzését automatikus könyveléssel valósítja meg, mely emberi beavatkozással bármely pillanatban módosítható.  Az analitikus nyilvántartás követelményeinek megfelelve Vevő-, Szállító-, Készlet-, ÁFA-, Tárgyi Eszköz-, Pénzkezelés és Utókalkulációs analitikák működtetésére alkalmas a rendszer. Így az adatkezelés és rögzítés egyszerűbbé válik, mely az erőforrások optimálisabb allokációjához vezethet.


Egy vállalat életében nagy jelentőséggel bír a partnereitől származó információk feldolgozása és az azokra történő reagálás. A QAD Pénzügy modulja egyszerre biztosítja valamennyi követelés és kötelezettség partnerenkénti megjelenítését, ezáltal teljes áttekintést nyújtva a partnerek aktuális pénzügyi pozíciójáról. Részletes folyószámla napló szolgál az összes művelet azonnali nyomon követésére és láttatására.

Vissza: Vállalatirányítási megoldások