Napjaink egyik talán legfontosabb ágazata az elektronika. Az iparágban tevékenykedő vállalatok alapvető elvárásként szembesülnek a folyamatos technológiai újításokkal és fejlesztésekkel. A piaci résztvevőkkel szemben elvárt a 21. századi csúcstechnológiák használata, melynek elengedhetetlen feltétele a kutatás-fejlesztési tevékenység.

Kijelenthető, hogy a növekedési stratégiához szükséges technológia, humán erőforrás, valamint megfelelő informatikai támogatás kiemelkedő fontossággal bírnak a versenyelőny megtartásában.

Hiszünk abban, hogy az iparág specifikus termelési (Kanban, LEAN, stb.) és logisztikai/ kereskedelmi (JIT, MMOG/LE, stb.) tevékenységek hasonló színvonalban igénylik az informatikai támogatást. Az erős piaci versenyből adódóan felértékelődött a valós időben rendelkezésre álló adatok jelentősége. Ennek megfelelő megvalósítást biztosítja a QAD Enterprise Applications Elektronikai szakipari megoldása.

Hiszünk az iparágon belüli cégek egyediségében, ennek megfelelően nyújt az ISYS-ON Kft. az elektronikai iparágban tevékenykedő vállalatok számára egyedi és testreszabott informatikai támogatást.   

 

Elektronika ipari Partnereink közül az egyik leginkább szakiparágra jellemző megvalósításunk:

Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt.

 

Megvalósításainkról bővebben itt olvashat!

 

Vissza: Szakiparági megoldásaink