A műanyagipari termékek jelen vannak életünk szinte minden fontos területén a háztartásokban, a járművekben, az egészségügyben, az elektronikában, az építőiparban, az űrkutatásban stb. Csoportosíthatjuk őket feldolgozás (termoplasztikus, termoreaktív) szerint, szerkezet szerint (fonalas, térhálós) és az előállítás alapanyaga (természetes, mesterséges) szerint.

A műanyagok előállításakor valamilyen kismolekulájú vegyületből (monomer) kiindulva alakítják ki a nagy molekulájú (makromolekulájú) vegyületet, a polimert. A makromolekula előállítása háromféleképpen történhet: polimerizációval, polikondenzációval és poliaddícióval.

A műanyagipari termékek előállításának technológiái („alapanyag” készítés, sajtolás, fröccssajtolás, fröccsöntés, extrudálás, kalanderezés, vákuumformázás, túlnyomásos formázás) és folyamatai nagyon speciálisak, ennek megfelelően az iparági sajátosságokat ismerő informatikát igényelnek. A QAD Enterprise Applications biztosítja az iparágban tevékenykedő vállalatok folyamatainak integrált rendszerben történő teljes körű informatikai támogatását.

Hiszünk az iparágon belüli cégek egyediségében, ennek megfelelően nyújt az ISYS-ON Kft. a műanyagiparban tevékenykedő vállalatok számára egyedi és testreszabott informatikai támogatást.  

 

Műanyagipari Partnereink közül az egyik leginkább szakiparágra jellemző megvalósításunk:

Warema PT Hungary Kft.

 

Megvalósításainkról bővebben itt olvashat!

Vissza: Szakiparági megoldásaink