A vállalati folyamatok újraformálása

Minden vállalat fejlődése során elérkezik az a pont, amikor meglévő üzleti folyamatait a további növekedése és a versenyképességének megtartása, javítása érdekében teljes mértékben át kell gondolnia. Ezekben az esetekben az előre meghatározott célok eléréséhez már nem elég az egyes folyamatok vizsgálata és optimalizálása, hanem vállalati szinten újjá kell szervezni az üzleti folyamatokat. Ezt nevezik vállalati folyamatok újraformálásának, BPR-nak (Business Process Reengineering).

Az ISYS-ON Kft. több mint 20 éves vállalatirányítási megoldások bevezetésével kapcsolatos tapasztalatának köszönhetően olyan szakiparági tudásra tett szert, aminek segítségével megbízható szakmai partnerként támogatja ezt a folyamatot.

Tapasztalataink szerint a vállalatirányítási rendszer bevezetés előtt álló ügyfeleink számára elengedhetetlen segítség az teljes körű újjáalakítás, miközben meglévő partnereink már QAD rendszerben használt folyamatainak újragondolása és átszervezése is számos alkalommal megvalósul működésük hatékonyabbá tétele, folyamatos javítása érdekében.

Vissza: Tanácsadás