A mai kihívásokkal teli világban, egyre nagyobb szerepet kap a mobilitás már nemcsak a magán, hanem az üzleti életben is. A vállalatok számára a gyors reagálás a piaci változásokra, az azonnali döntéshozatal a megfelelő információk birtokában, szinte elengedhetetlen a piaci pozíció megtartásához, illetve annak növeléséhez. Ehhez ad segítséget a vállalatvezetők számára a QAD vállalatirányítási rendszerre épített okostelefon alkalmazás. Használatával bárhol és bármikor online követhetővé vállnak a vállalati folyamatok, biztosítva ezzel a hatékony, és azonnali beavatkozás lehetőségét, valamint a naprakész információkat.


Az on-MOBILE - első körben - ANDROID operációs rendszer alapokon működő okostelefonokon elérhető QAD rendszer funkciókat és jelentéseket jelent. Teljesen integrált, a QAD vállalatirányítási rendszerrel, online adatkapcsolattal szolgáltat azonnali információkat a felhasználók számára, ami szigorú biztonsági alapokra épül, a QAD rendszer felhasználói jogosultságkezelésével kiegészített kommunikációt biztosít. A felület, és a funkciók könnyen kezelhetőségének köszönhetően, gyorsan átlátható egyedi megoldásokkal biztosít gyors és egyszerű információáramlást a felhasználók mobil eszköze és a QAD rendszer között.


Ajánljuk mindazoknak a QAD felhasználóknak, akik számára kiemelten fontos a mobilitás, elengedhetetlen az állandó kapcsolat a QAD rendszer és a üzleti élet között, akiknek az azonnali döntéshozatalhoz szükségük van naprakész információkra, és bárhol vannak a vállalat ügyeit “kezükbe” akarják tartani.

Vissza: "-ON" Termékcsalád