Az acél és fém előállítása, megmunkálása nagy hagyománnyal rendelkező tevékenység. Napjainkban ezek folyamatos előállítása biztosítja a ráépülő iparágak anyagszükségletét, legyen szó az egyszerű kerítésdísztől egy radiátoron át a hatalmas bányagépek alvázáig bármiről.

Miután az acél és a fém az egyik legfontosabb és leggyakoribb alapanyagok egyike, rendkívül sok méretben, formában, minőségben találhatóak meg az ember által teremtett eszközökben, létesítményekben. Ennek egyenes következménye, hogy a teljesen egyedi, néhány darabos, és a kilótonnás nagyságrendben mért kihozatalú sorozatgyártás is jellemző az iparágra. Ahogy a kihozatal és a komplexitás, úgy az előállított termékek minősége is rendkívül széles skálán mozog.

A QAD Enterprise Applications hatékonyan támogatja mind az iparág produktív, mind a kereskedelmi funkcióit. Az egyedi vevői rendelések rögzítésével induló folyamat számos lépésen keresztül jut el a befejező lépéséig, ahol az ügyfél megkapja a rendelt terméket. A számos elvárt minőségi paraméter rögzítése vezérli az alapanyag-beszerzést, a gyártást, a minőségellenőrzést és a kiszállítást egyaránt.

Hiszünk az iparágon belüli cégek egyediségében, ennek megfelelően nyújt az ISYS-ON Kft. az acéliparban tevékenykedő vállalatok számára egyedi és testreszabott informatikai támogatást.  

 

Acélipari Partnereink közül az egyik leginkább szakiparágra jellemző megvalósításunk:

DUTRADE Acéltermékfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt.

 

Megvalósításainkról bővebben itt olvashat!

Vissza: Szakiparági megoldásaink