Történelmi pillanat a QAD Inc. életében

A QAD Inc. 2017. szeptember 18-án New York-ban ünnepelte a NASDAQ-ra történő tőzsdei bevezetésének 20. évfordulóját.

A QAD 1979-ben jött létre Pamela Lopker és férje, Karl Lopker által. Alapvető céljuk volt egy integrált üzleti szoftver létrehozása üzemek, és gyártó cégek számára.
Kezdetben a helyi ügyfelek támogatásával indult a vállalkozás a központból, melynek elhelyezkedése Santa Barbara, Kalifornia, majd rövidesen nemzetközi szinten vette fel a versenyt a társaság.
Napjainkban több mint 100 országban van jelen a QAD. Ez az eredmény hosszú évek munkájának köszönhető, melyet folyamatos, innovatív tevékenység, a kínálat bővítése és a termékek globális elterjedése támogatott.

2017. szeptember 18. történelmi jelentőségű dátum a cég életében, hiszen ezen a napon ünnepelte a QAD 20. évfordulóját Nasdaq-jegyzett társaságként. Az esemény nem csak a két évtizedes nyilvános társaság jeles napja, hanem a nemzetközi gyártókkal létesített kitüntetett kapcsolat, az ügyfelekkel való együttműködés és a cég növekedésének ünneplése is.

A QAD elkötelezett és erős ügyfélkörrel rendelkezik, amit a cég alapvető filozófiájának köszönhet, mely szerint az ügyfelekkel közös munka során a legjobb, személyre szabott ERP megoldást hozza létre.

A QAD méltán büszke elhivatott ügyfeleire, a már három évtizede tartó folyamatos fejlődésére, mely a termelésre fókuszál, és hatékony vállalkozások eredményes munkáját segíti elő.